Copyright © 2011 JoyFul Losser
Tip: volledige weergave van de site: druk op F11. Opheffen: nogmaals F11.
“Grenzeloos plezier met en door muziek!”. Wilt u Joyful steunen? klik hier om vriend te worden van “JoyFul” door het formulier in te vullen. Home Over Ons Commissies Dirigent Repetities Repertoire Nieuws Contact Gastenboek Vrienden
Wij waarderen uw belangstelling voor gemengd koor JoyFul. U zult als vriend van JoyFul als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en nieuwtjes. Tegelijkertijd draagt u er aan bij dat JoyFul zich kwantitatief en kwalitatief kan ontwikkelen en daardoor een mooie bijdrage kan leveren aan het culturele leven.
U kunt op drie manieren laten merken dat u gemengd koor Joyful een warm hart toedraagt: Voor een jaarlijkse bijdrage van € 10,00 krijgt u: o Minimaal  twee keer per jaar een digitale nieuwsbrief o In aanvulling op de digitale nieuwsbrief mailberichten in aanloop naar optredens o Een uitnodiging voor het bijwonen van een openbare repetitie Voor een jaarlijkse bijdrage van € 15,00 krijgt u: o 10% korting op maximaal twee toegangskaarten voor een optreden van JoyFul o Verder de zelfde condities als onder het bovenstaande Voor een hoger jaarlijks bedrag dan € 15,00: o Hiermee laat u blijken dat u de inzet van de leden van JoyFul, voor- en achter de schermen,           bijzonder waardeert. Indien u meer dan € 15,00 per jaar wilt geven, kunt rekenen op dezelfde           voordelen als het bovenstaande. o Ook nodigen wij u uit eens binnen te komen lopen op de 2e donderdag van de maand na de repetitie.          Wij hebben dan  “Happy Hour” onder het genot van een drankje en hapje.
Vrienden